Escape Your Mind

In 12 weken naar een dieet-vrij leven

Afvallen met hypnose, voor duurzaam resultaat. Ook jíj kan het!

GRATIS 30-minuten belafspraak

Ik wil afvallen en dieet-vrij leven

Een andere aanpak

Zeg dag tegen diëten

Dieetpillen, keto, calorieën tellen, weight watchers, jezelf afbeulen in de sportschool… Heb je elk dieet geprobeerd, en voel je je alsnog gefrustreerd en teleurgesteld omdat niets het gewenste resultaat geeft?

Dit komt omdat diëten niet werken! Punt.

Een dieet pakt de kern van het probleem niet aan, namelijk: de ongezonde relatie met eten en het ontstaan daarvan. Daardoor leidt een dieet tot géén of slechts tijdelijk succes en uiteindelijk een terugval in slechte eetgewoontes. 

Wat wél werkt is het compleet anders aanpakken. In mijn programma ‘Dieetvrij Leven’ ga je geen calorieën tellen of eetschema’s volgen. Mijn programma draait helemaal om het creëren van een nieuwe relatie met eten en een gezonde mentaliteit rondom eten, zodat je goede keuzes kunt maken en gezond voedsel zult kiezen dat jou, je lichaam en je gezondheids- en levensstijldoelen duurzaam ondersteunt. Je leert je weer voldaan te voelen en te genieten van eten, zonder te overeten.

Of je nu meer energie wilt hebben, je zelfvertrouwen wilt vergroten, of jezelf wilt bevrijden van een obsessie met voedsel, met mijn ‘Dieetvrij Leven’ programma ga jij voorbij je wilskracht en reis je samen met je onbewuste naar de slankere nieuwe jij, zónder te lijnen.

Ervaar het verschil

Zodra jij de aankomende 12 weken dagelijks een half uur aan jezelf besteedt en met mij in de 1-op-1 hypnosesessies de diepte in gaat, zal jouw relatie met eten veranderen en val je nu wél duurzaam af. Stel je voor dat je deze tijd aan jezelf besteedt. Hoe zal jouw leven er dan uitzien?

Stel je voor dat je…

  • De controle over eten én jezelf terugkrijgt
  • Nooit meer een dieet hoeft te volgen
  • Een lichaam hebt waar je goed voor zorgt en tevreden mee bent
  • Een gezonde relatie met eten hebt
  • Kunt genieten van eten zonder te gaan overeten
  • Je weer voldaan kunt voelen
wat mag je verwachten

'Dieetvrij Leven' Programma

Voor wie?

Mijn programma is speciaal voor jou als jij het gevoel hebt dat je blijft strijden tegen de overtollige kilo’s, zonder bestendig resultaat. Voor mensen die het roer écht om willen gooien, maar hebben ervaren dat dat op wilskracht niet lukt. Voor zij die de diepte in willen gaan om te ontdekken waar het probleem met hun overgewicht is ontstaan.

Waarom uniek?

Mijn programma is uniek omdat het heel anders is dan al het andere wat je waarschijnlijk al eerder hebt gedaan of geprobeerd.

Met hypnose communiceer ik met je onbewuste, waardoor we direct tot de kern van jou en de reden van je overgewicht komen. Want in het onbewuste deel van jou zitten je emoties, gevoelens, ingesleten gewoontes, overtuigingen en gedragingen. En dáár wil je nou juist de verandering creëren. Met alleen wilskracht kom je er gewoon niet, met een duurzame verandering in jouw onbewuste deel wél.

Tijdens de sessies creëren we nieuwe verbindingen in je brein. Nieuwe gedachten, nieuwe gevoelens, nieuwe gedragingen. Door het dagelijks beluisteren van de geluidsopnames worden deze nog meer verstevigd. Hierdoor wordt jouw succesfactor nog groter.

5 sessies

1-op-1 sessies met persoonlijke aandacht

MP3

Meerdere hypnose mp3 die je thuis gaat beluisteren

'Type eter' quiz

Gerichter werken aan joúw persoonlijk eetgedrag

Sessie virtuele maagverkleining

Je lichaam voelt zich sneller voldaan, waardoor je minder eet

Doelstellingsgesprek

Om je doel vast te stellen en je hoofd en lichaam beter in contact te brengen

RTT-sessie

Ontdek en transformeer de hoofdoorzaak van je problematisch eetgedrag

Reisgids

Simpele oefeningen en inzichtvragen om jouw transformatie te ondersteunen

Regressie sessie

Sessie om oude pijn en blokkades die je tegenhouden los te laten

Wat zit in het 'Dieetvrij Leven' programma?